MENTORAFTEN den 10 september 2020 hos Audi i Gladsaxe

Hvad gør man, når verden lukker ned. Man hjælper da dem der har mest brug for det. Sådan må vores mentorer og virksomheder have tænkt under Lock-down, for vi oplevede en overvældende og støtte til veteranerne, hvor mentorskabet havde svære kår. Det skyldte vi en tak for. Det var derfor en fornøjelse i samarbejde med Semler, at invitere til mentoraften. Der optrådte en række veteraner med inspirerende indlæg, der blev netværket, udvekslet erfaringer, og sidst fik vi et indblik i en branche, hvor der kræves helt andre teknologiske kompetencer end for få år siden. TAK til AUDI for en fantastisk aften og tak til SEMLER for den store opbakning til VELKOMMEN HJEM.


Velkommen Hjem – Jens Peter Udsholt, PFA

Jens Peter Udsholt er til daglig rådgivningschef i PFA, og så er han mentor i Velkommen Hjem, og har på nuværende tidspunkt, været engageret mentor for 4 veteraner og indlægsholder på utallige kick-off i Velkommen Hjem. Hør hvorfor han har valgt at engagere sig i VELKOMMEN HJEM.


Velkommen Hjem – Tove Hejbøl Lindquist, Københavns Lufthavne

Tove Hejbøl Lindquist er Process Excellence Director i Københavns Lufthavne og samtidig mentor og ildsjæl i VELKOMMEN HJEM. Hun har indenfor det seneste års tid, ført flere veteraner godt igennem deres rejse fra den militære verden til den civile, og har derudover også delt de gode erfaringer og råd ud på de mange kick-off forløb i VELKOMMEN HJEM til glæde for mange andre deltagere.


Velkommen Hjem – Niels-Jørgen Andersen, EY

Niels-Jørgen Andersen er partner i revisions- og rådgivningsvirksomheden EY, og så er han mentor for to befalingsmænd, som han støtter i deres bestræbelser på at få fodfæste på det civile arbejdsmarked.


Velkommen Hjem – Henrik Zeberg, Cognizant

Cognizant er en amerikansk IT virksomhed, der fra start har været med i Velkommen Hjem for at støtte de danske veteraner. Virksomheden har en lang tradition i USA, for at bidrage til amerikanske veteraners rejse fra militæret til en civil karrierevej. I Danmark har de haft en håndfuld engagerede veteraner igennem deres sparring. Hør her mentor Henrik Zeberg Jensen fortælle om hans erfaringer….


Velkommen Hjem – Bettina Enggaard, NETS

Bettina Enggaard arbejder til daglig som Senior Manager i Nets Danmark, og så er hun en forrygende mentor i Velkommen Hjem, hvor hun på nuværende tidspunkt, har været engageret mentor for 3 veteraner og indlægsholder på flere kick-off i Velkommen Hjem. Hør hvorfor hun har valgt at bruge tid på mentorrollen.


Velkommen Hjem er kendetegnet ved en stor opbakning. Både af virksomheder – men også af specialister. Se denne inspirerede video, som fremtidsforskeren Anne Skare har lavet til veteranerne i Velkommen Hjem.