Peter Kirkegaard, Chief Human Resource Officer, Topsøe

“Det er ikke bare personligt, men også professionelt nyttigt at være mentor for veteranerne i VELKOMMEN HJEM”, siger Peter Kirkegaard, HR-direktør i Topsøe.
Som mentor støtter, hjælper og styrker han veteraner i overgangen fra Forsvaret til en civil karriere. Og han gør det igen og igen med stor fornøjelse. Det er der flere gode grunde til, som han fortæller om i interviewet, du kan se her.


Henrik Gericke, Senior Director Head of Security Policy and Regulation, Københavns Lufthavne A/S

Henrik Gericke, Senior Director i Copenhagen Airports, er endnu en af de fantastiske mentorer, som vi har talt med om veteranerne i VELKOMMEN HJEM.
I denne lille film fortæller han om deres store videbegærlighed, om det stærke sammenhold, om ivrigheden for at komme i gang med karriereskiftet og om sin egne høje ambitioner på de kompetente veteraners vegne.


Tove Hejbøl Lindquist, Process Excellence Direc, Københavns Lufthavne A/S
Lars Terp, CHRO/ SVP Københavns Lufthavne A/S

I denne film har vi talt med Lars Terp, Senior Vice President og Tove Hejbøl Lindquist, Process Excellence Direc. – begge fra Københavns Lufthavn.
De fortæller blandt andet om pålidelighed og andre vigtige kompetencer, som de mener, at veteranerne bidrager med til erhvervslivet. Og om, hvorfor de selv og Copenhagen Airports A/S har valgt et engagere sig i veteraners transition.

Her kan du se endnu en lille film med mentorerne Lars Terp, Senior Vice President og Tove Hejbøl Lindquist, Process Excellence Direc. fra Copenhagen Airports.
Denne gang sætter de fokus på, hvordan veteranerne er med til at øge diversiteten i en virksomhed som Lufthavnen.
Desuden fortæller Lars Terp, hvordan mentorrollen er berigende for ham: ”Jeg har selv været i det militære system igennem en årrække og prøvet præcis det samme at træde ud af uniformen og komme ud på en civil arbejdsplads. Der kunne jeg godt have tænkt mig, at nogen havde hjulpet mig dengang, for jeg havde mange tvivl. Slår man nu til? Og kan det, man har lært, bruges? For mig er det en kæmpe berigelse at give veteranerne den bekræftelse af, at de kommer med en rygsæk fyldt med fantastiske kompetencer, som vi næsten 1:1 kan bruge i civile virksomheder”.


Velkommen Hjem er kendetegnet ved en stor opbakning. Både af virksomheder – men også af specialister. Se denne inspirerede video, som fremtidsforskeren Anne Skare har lavet til veteranerne i Velkommen Hjem.


Velkommen Hjem – Bettina Enggaard, NETS

Bettina Enggaard arbejder til daglig som Senior Manager i Nets Danmark, og så er hun en forrygende mentor i Velkommen Hjem, hvor hun på nuværende tidspunkt, har været engageret mentor for 3 veteraner og indlægsholder på flere kick-off i Velkommen Hjem. Hør hvorfor hun har valgt at bruge tid på mentorrollen.


Velkommen Hjem – Henrik Zeberg, Cognizant

Cognizant er en amerikansk IT virksomhed, der fra start har været med i Velkommen Hjem for at støtte de danske veteraner. Virksomheden har en lang tradition i USA, for at bidrage til amerikanske veteraners rejse fra militæret til en civil karrierevej. I Danmark har de haft en håndfuld engagerede veteraner igennem deres sparring. Hør her mentor Henrik Zeberg Jensen fortælle om hans erfaringer….


Velkommen Hjem – Niels-Jørgen Andersen, EY

Niels-Jørgen Andersen er partner i revisions- og rådgivningsvirksomheden EY, og så er han mentor for to befalingsmænd, som han støtter i deres bestræbelser på at få fodfæste på det civile arbejdsmarked.


Velkommen Hjem – Tove Hejbøl Lindquist, Københavns Lufthavne

Tove Hejbøl Lindquist er Process Excellence Director i Københavns Lufthavne og samtidig mentor og ildsjæl i VELKOMMEN HJEM. Hun har indenfor det seneste års tid, ført flere veteraner godt igennem deres rejse fra den militære verden til den civile, og har derudover også delt de gode erfaringer og råd ud på de mange kick-off forløb i VELKOMMEN HJEM til glæde for mange andre deltagere.


Velkommen Hjem – Jens Peter Udsholt, PFA

Jens Peter Udsholt er til daglig rådgivningschef i PFA, og så er han mentor i Velkommen Hjem, og har på nuværende tidspunkt, været engageret mentor for 4 veteraner og indlægsholder på utallige kick-off i Velkommen Hjem. Hør hvorfor han har valgt at engagere sig i VELKOMMEN HJEM.


MENTORAFTEN den 10 september 2020 hos Audi i Gladsaxe

Hvad gør man, når verden lukker ned. Man hjælper da dem der har mest brug for det. Sådan må vores mentorer og virksomheder have tænkt under Lock-down, for vi oplevede en overvældende og støtte til veteranerne, hvor mentorskabet havde svære kår. Det skyldte vi en tak for. Det var derfor en fornøjelse i samarbejde med Semler, at invitere til mentoraften. Der optrådte en række veteraner med inspirerende indlæg, der blev netværket, udvekslet erfaringer, og sidst fik vi et indblik i en branche, hvor der kræves helt andre teknologiske kompetencer end for få år siden. TAK til AUDI for en fantastisk aften og tak til SEMLER for den store opbakning til VELKOMMEN HJEM.