VELKOMMEN HJEM har et samarbejde med AVT Business School, der hjælper veteraner med at omsætte de militære kompetencer i det civile erhvervsliv.

Gennem et uddannelsesforløb – Executive MBA – kan veteraner få en praktisk Master uddannelse målrettet det civile erhvervsliv. Igennem uddannelsen laver veteranerne løbende konsulentopgaver for organisationer udenfor militæret, og derigennem hjælper det veteranerne med at:

  1. omsætte deres militære kompetencer til det civile erhvervsliv
  2. få en styrket værktøjskasse
  3. få en Master uddannelse

Samarbejdet giver veteraner en rabat på 30% af Executive CBA (første tredje del af Executive MBA) eller Executive MBA. Veteranerne kan gennemføre uddannelsen fuldtid, eller på deltid. Gennem uddannelsen og rabatten støtter AVT Business School op om transitionen for veteranerne, som ønsker at forfølge en karriere i det civile erhvervsliv.

Kontakt endelig AVT Business School for at høre mere omkring dine muligheder ved en uforpligtende dialog. Ring endelig på 7020 8828 eller kontakt Adam Altenburg på AVT Business School via aal@avt.dkeller https://avt.dk

På https://avt.dk kan du også læse mere omkring dine uddannelsesmuligheder.

Virksomheder, der ønsker at være en del af VELKOMMEN HJEM, er mere end velkommen til at kontakte foreningens daglige leder Helene Djursø på mobil 22 11 22 07 eller mail info@velkommenhjem.net.