VELKOMMEN HJEM har et samarbejde med AVT Business School, der hjælper veteraner med at omsætte deres militære kompetencer til en ny karriere i det civile erhvervsliv.

AVT tilbyder forskellige typer uddannelser inden for ledelse og forretningsudvikling. Som veteran tilbydes du en rabat på 30% på alle programmer. Udbuddet spænder fra kortere forløb som Certificates og CBA uddannelser til skolens internationalt akkrediteret Executive MBA uddannelse. Programmerne er fleksible, og du har mulighed for at justere, og bygge videre efter individuelt behov. 

Uddannelser og temaer kan være så forskellige som: Leadership, Strategy, Digital Transformations og Innovation mm. Nedenstående links fortæller mere om de forskellige forløb:

Executive Certificates
https://avt.dk/programmer/mba/certificates/

Executive CBA
https://avt.dk/programmer/cba/

Executive MBA
https://avt.dk/programmer/mba/executive-mba-visionary-leadership/

Programmerne undervises af professorer fra verdens førende universiteter og giver danske ledere en mulighed for at lære fra ’best practice’ fra den globale scene. Programmerne har en praktisk tilgang til læring, og du vil løbende udarbejde konsulentopgaver for organisationer udenfor militæret, og derigennem træne dine kompetencer til at agere som leder og aktør i en civil kontekst.

Kontakt endelig AVT Business School på tlf. 7020 8828 for at høre mere om dine ønsker og muligheder. Du er også meget velkommen til at booke et uforpligtende karriere-møde med skolens programleder, Morten Lindegaard på ml@avt.dk.

Benyt AVT’s lokaler i København til mødet med din mentor/mentee

AVT holder til i smukke lokaler på Sankt Annæ Plads og stiller gerne et mødelokale gratis til rådighed til dig og din mentor, hvis I ønsker mødes i hjertet af København.

Ønsker du/I at gøre brug af dette tilbud, skal du blot skrive en mail med dato og tid til info@avt.dk 

———————————————————————————-

Virksomheder, der ønsker at være en del af VELKOMMEN HJEM, er mere end velkommen til at kontakte foreningens daglige leder Helene Djursø på mobil
22 11 22 07 eller mail info@velkommenhjem.net.