Samarbejde med JobIndex

Udgivet d. 5. juni 2017 af Velkommen Hjem

VELKOMMEN HJEM har indledt et samarbejde med JobIndex, der gør det muligt for veteraner at blive ekstra synlige overfor virksomheder.

Ved hjælp at et specialudviklet tag, kan veteranerne, når de oploader deres CV på JobIndex, tilkendegive, at de er veteraner. Det bliver derved muligt for virksomheder, hurtigt at finde relevante og potentielle emner blandt veteraner til ledige stillinger. Vi håber på, at foreningens virksomheder kommer til at benytte sig af muligheden for at komme i dialog med veteranerne og dermed medvirke til at bygge bro mellem det militære og civile erhvervsliv.

Virksomheder, der ønsker at være en del af VELKOMMEN HJEM, er mere end velkommen til at kontakte foreningens daglige leder Helene Djursø på mobil 22 11 22 07 eller mail info@velkommenhjem.net.

Er du veteran og vil oploade dit CV til JobIndex, kan du følge nedenstående forklaring:

Sådan gør du!
Når du har gjort dit CV og linkedin færdig, skal du benytte nedenstående link til at oprette eller genoprette jeres CV på jobindex. Så bliver du automatisk “kategoriseret” under specialgrupper som “krigsveteran”, og det giver foreningens virksomheder mulighed for at søge direkte på din profil.