Fortællinger fra hverdagen – Fra “kamp” til skjorte

Udgivet d. 6. juni 2017 af Velkommen Hjem

I skrivende stund nærmer jeg mig min tredje måned ”på den anden side af hegnet”, hvor jeg har fået så mange nye indtryk og oplevelser, at det føles som var der gået tre år. Uniformen er skiftet ud med skjorte, slips og dansesko, som man si’r, og jeg skal da blankt indrømme, at jeg har været dygtigt udfordret i forhold til at skulle tage stilling til hvilket sæt tøj, jeg skulle sammensætte til dagen. Der var det alt andet lige noget nemmere, når man kun havde kamp- eller tjenesteuniform at vælge mellem.

Med afsæt i den sparring og vejledning jeg har modtaget fra Velkommen Hjem, fik jeg bragt mig i stilling til et job hos Mercuri Urval i Hellerup. Den 1. marts startede jeg som Management Consultant. I jobbet som konsulent skal jeg først og fremmest opbygge min egen kundeportefølje og pipeline som det hedder i den nye jargon, jeg er ved at tillære.

Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at jeg har ramt det perfekte job til lige præcis min profil, og det sted jeg er i mit liv. Jobbet som konsulent giver mig en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med et bredt udsnit af erhvervslivet og giver mig den indsigt, som jeg mangler qua min hidtidige udelukkende militære karriere. Samtidig er det også en branche, hvor jeg ret hurtigt vil kunne bringe de kompetencer i spil som jeg har med mig fra Forsvaret.

Hvis der er nogen af jer som har lyst til at høre nærmere om min vej mod et civilt job og mit forløb i Velkommen Hjem, så er i velkomne til at kontakte mig på mads.silberg@mercuriurval.com