Som mentor bliver man selv mere bevidst om valg, fravalg, egen vej og værdier i livet.

Udgivet d. 12. april 2024 af Velkommen Hjem

Kernen i VELKOMMEN HJEM er mentorerne. De arbejder frivilligt, gør det fantastisk og forventer ikke andet til gengæld end et seriøst engagement fra de veteraner, som de hjælper med at lande godt på civil grund. Så hvorfor gør de det? Maria Kofod Larsen er en af de garvede og yderst kompetente mentorer, der har været en del af VELKOMMEN HJEM siden hun startede som koncerndirektør for HR, kommunikation og ESG i Semler-gruppen. Vi har stillet Maria 5 hurtige spørgsmål om mentorrollen – du kan læse hendes svar her. 

5 hurtige til Maria Kofod Larsen

1. Hvorfor har du valgt at være mentor i netop VELKOMMEN HJEM?   

– Semler var medlemsvirksomhed i VELKOMMEN HJEM og jeg kunne sagtens se, at det gav mening at træde til som mentor og hjælpe med det, jeg nu bringer ind i en mentorrolle. Jeg har gennem mange år været mentor i forskellige sammenhænge bl.a. hos CBS og i tidligere job. Fælles for alle gange har været, at det er givende begge veje. Via refleksionerne og dialogerne – og når man møder et andet menneske, der ønsker, at der sker noget nyt – så genspejler det sig i en selv – og man bliver selv mere bevidst om valg, fravalg, egen vej og værdier i livet. Så for mig er det en gave at være mentor og kunne hjælpe et andet menneske godt på vej.

2. Hvilke af veteranernes militære kompetencer ser du især, at erhvervslivet har brug for?   

– Jeg har set en dedikation og et ualmindeligt skarpt fokus på både processen, opgaven og på scenarierne. De ved at samarbejde er uundværligt og slutteligt er de kommet med gode lederegenskaber i rygsækken.

3. Hvilke styrker vil du især fremhæve hos veteranerne?

– Jeg har i de veteraner, som jeg har mødt, set både vilje, styrke og et gåpåmod, som jeg selv værdsætter højt hos kollegaer. Herudover en vigtig omstillingsparathed – som gør dem attraktive i forhold til erhvervslivets dynamik.

4. På hvilken måde oplever du, at din rådgivning og sparring gør en forskel?
– Jeg hjælper med at skabe klarhed, så de kan træffe den rette beslutning. Jeg er overbevist om, at vores dialoger har gjort deres processer til mere velovervejede skift i karrieren. Jeg har via kontinuerlige spørgsmål og små opgaver bedt dem om at uddybe deres ønsker, og derved skabt klarhed, så de selv kan træffe de rette beslutninger. Jeg har ikke svaret på, hvad next-step er – jeg ved ikke, hvad de skal videre til – men jeg kan hjælpe med at få deres drømme frem, sparre med dem om, hvad de både er gode til, og hvad de drømmer om at lave. Og så jeg kan tillade mig at stille de dumme, irriterede spørgsmål – der i sidste ende gør dem skarpere på dem selv.

5. Hvad er den bedste og mest positive oplevelse, du har haft?
– Jeg er en af dem, der finder lige så meget glæde og energi ved at give gaver som ved at modtage. Mine mentees og jeg har skrevet en del sammen – og der er ikke noget, der kan gøre mig mere glad, end når der kommer en sms om, hvor værdsat sparringen er, hvilke tanker, det har sat i gang – og hvor de så er på vej hen.

Så er det da også mundet ud i alt fra rejsetips og hilsner fra rundt om i verden til helt unikke gaver. Men den største glæde er faktisk – at have hjulpet dem godt på vej.