Endnu et hold sendt godt afsted

Udgivet d. 6. april 2017 af Velkommen Hjem

To intense dage i Aalborg er netop overstået for endnu et hold dybt motiverede veteraner, som er i gang med at skifte fra militær til civil.

VELKOMMEN HJEM ved, at rejsen er vanskelig, men samtidig fyldt med muligheder. Foreningens mange virksomheder deltager aktivt i at sætte fokus på veteranernes kompetencer og militære erfaringer. På de to dage gennemgår veteranerne en række personlige og individuelle samtaler med erfarne og uddannede rådgivere, hvor der bliver sat fokus på den enkeltes kompetencer, muligheder og ønsker. Derudover er der en række faglige oplæg, øvelser og diskussioner, samt indlæg fra eksterne oplægsholdere. Denne gang havde vi besøg af Morten Thomsen fra Mercuri Urval til at sætte spot på fremtidens arbejdsmarked , Per Frey fra KMD om det at være mentor, og hvad veteranerne kan forvente undervejs i mentorforløbet, Peter Kristensen fra Falck, der talte om, hvilke kompetencer de kigger efter og hvordan de har bidraget til foreningen indtil videre. Sidst, men ikke mindst en personlig fortælling fra Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB A/S om det identitetstab, der kan opstå, når man forlader en karriere som professionel – og hvor man kan drage paralleller fra sportsverdenen til den militære verden.

To fantastiske dage, hvor startskuddet er givet til næste etape i deres forløb, som er selve mentorskabet ude hos medlemsvirksomhederne.

Næste forløb er den 1. og 2. maj.

Læs mere på www.velkommenhjem.net