VELKOMMEN HJEM har et samarbejde med JobIndex, der gør det muligt for veteraner at blive ekstra synlige overfor virksomheder.

Ved hjælp at et specialudviklet tag, kan veteranerne, når de oploader deres CV på JobIndex, tilkendegive, at de er veteraner. Det bliver derved muligt for virksomheder, hurtigt at finde relevante og potentielle emner blandt veteraner til ledige stillinger. Vi håber på, at foreningens virksomheder kommer til at benytte sig af muligheden for at komme i dialog med veteranerne og dermed medvirke til at bygge bro mellem det militære og civile erhvervsliv.

Virksomheder, der ønsker at være en del af VELKOMMEN HJEM, er mere end velkommen til at kontakte foreningens daglige leder Helene Djursø på mobil 22 11 22 07 eller mail info@velkommenhjem.net.

Er du veteran og vil oploade dit CV til JobIndex, kan du følge nedenstående forklaring:

Sådan gør du!
 
  • Gør dit CV og linkedinprofil færdig
  • Log ind / opret profil på Jobindex via dette link
  • Opret CV og har du benyttet ovenstående link, er du automatisk blev “kategoriseret” under specialgrupper og tagget “krigsveteran”. Det giver foreningens, men også andre virksomheder, der rekrutterer veteraner, mulighed for at søge direkte på din profil.